Bytt.no leverer bransjens beste anbud og gir deg full kontroll på hele salgsprosessen
Vi har siden 2012 formidlet flere hundre tusen anbud til store og små bedrifter. Les mer om vår anbudstjeneste og hvordan vi kan hjelpe deg med å øke salget!
Anbudsportalen
Anbudsportalen er et selvbetjent anbudssystem bygget for å la dere fokusere på det dere er best på: Selge.

I Anbudsportalen kan dere motta anbud fra Bytt.no's mange anbudstjenester. Vi gir dere full kontroll og dere administrerer selv brukere, filtrering, stopp/start og mye mer. Nysgjerrig? Les videre og få tilgang allerede i dag!
SLIK FUNGERER ANBUDSPORTALEN

1: VELG TJENESTE

Brukeren på Bytt.no velger hvilken tjeneste de ønsker å motta tilbud på.

2: FYLL UT SKJEMA

Brukeren fyller ut skjema med hva de ønsker tilbud på og tilhørende kontaktinformasjon.

3: NY FORESPØRSEL

Forespørselen blir tilgjengeliggjort i Anbudsportalen til deg og dine ansatte, og dere følger opp videre.

Funksjoner
Anbudsportalen er fullspekket med kraftige funksjoner som gir deg og dine ansatte oversikt, effektivitet og produktivitet.
Anbudsportalen gir deg full kontroll på alle dine ansatte og hele salgsprossen med komplett oversikt og kraftige verktøy som er enkle i bruk.
Hver ansatt får sitt eget dashboard
Personlig statistikk som salg, utestående m.m.
Full kontroll på hele salgsprosessen
DASHBOARD
Min Oversikt
Min Oversikt er hjertet i Anbudsportalen og gir hver selger full kontroll over sine forespørsler. I et intuitivt “drag & drop” kanban-grensesnitt arbeider man seg målrettet gjennom nye og eksisterende forespørsler, endrer statuser og lukker salg.
Hver selger får sin egen konto i Anbudsportalen med sine egne forespørsler, statistikk og oversikt. Dette er en optimal løsning da hver selger kan jobbe i sitt eget tempo.
Hver ansatt får sin egen konto med eget dashboard
Personlig statistikk som salg, utestående m.m.
Full kontroll på hele salgsprosessen
FULL KONTROLL
Min Historikk
Alle dine forespørsler samlet på ett sted. Med Min Historikk får dine selgere full historikk på hver eneste forespørsel med nåværende status.
Glem uoversiktelige innbokser og forespørsler spredd rundt i papirform. Anbudsportalen gir deg full oversikt på ett sted.
Alle forespørsler samlet på ett sted
Få statistikk på effektiviteten din
Hent frem forespørsler som trenger behandling
TIL TEAM- OG SALGSLEDERE
Dashboards
Daglig leder og/eller teamleadere kan i sanntid se når et salg blir registrert og har til enhver tid overordnet oversikt på hele kontoen ned til den enkelte selger.
Man kan også gå tilbake i tid og se hva hver selger har solgt for, hvor mange forespørsler de har utestående eller hvor mange og hvilke forespørsler de enda har i arbeid.
Fullstendig oversikt på én side
Se status for hver selger i sanntid - og historisk
Oppdag trender og ta grep
TIL TEAM- OG SALGSLEDERE
Kraftige kontrollpanel
Det er du som bestemmer over din konto. Anbudsportalen er lagt opp til å være mest mulig effektiv og derfor gir vi deg alle verktøy for å kunne administrere alt på egenhånd.
Som kontoadministrator kan du bl.a.
Invitere nye og administrer eksisterende agenter
Pause hele kontoen for å stoppe nye forespørsler
Begrens hvor mange forespørsler hver agent kan få hvert døgn
Begrens hvor mange forespørsler hele kontoen kan få hvert døgn
TIL TEAM- OG SALGSLEDERE
Fleksibel filtrering
Daglig leder og/eller teamleadere kan i sanntid endre hvilke forespørsler agentene skal motta ved å inkludere eller eksludere demografiske og produktspesifikke forespørsler.
Enten du ikke kan eller ikke vil motta spesielle type forespørsler så gir vi deg muligheten til å filtrere alle forespørsler og utføre endringer i sanntid. Vi gir deg full kontroll!
Full kontroll - du bestemmer hva dere skal motta
Demografisk filtrering (alder, bosted m.m.)
Produkt- og tjenestefiltrering
Hvorfor Bytt.no?
Det er mange grunner til å velge våre anbudstjenester. Enestående kvalitet kombinert med kraftige verktøy som forenkler og effektiviserer driften din er bare noe av det vi kan tilby deg og din bedrift.

Vi tilbyr også en skreddersydd kundeopplevelse til våre brukere som øker tilslaget ditt
FOR BEDRIFTER
Anbudsportalen
FOR PRIVATPERSONER
Min Side
Når en privatperson har fullført anbudsprosessen sendes de til “Min Side” hvor de kan følge med på status og oppdateringer rundt forespørselen sin. Her finner de også kontaktinformasjon til agentene som behandler forespørselen som sikrer god informasjonsflyt og høyt tilslag. Bra for din bedrift - bra for brukeren.
HVORFOR BYTT.NO?
Aktivt og informert valg
Hos Bytt.no lar vi brukeren bestemme selv hvem de vil ha tilbud fra dersom det finnes nok tilbydere. Det betyr at du alltid prater med noen som vil prate med deg.
På enkelte anbudstjenester kan brukeren også se hvor godt et selskap er omtalt når de skal velge hvem de vil motta tilbud fra.
HVORFOR BYTT.NO?
Start og stopp umiddelbart
Hos Bytt.no gir vi dere full kontroll til å stoppe og motta forespørsler umiddelbart. Hver individuelle agent kan pause sin egen konto for å motta forespørsler og/eller kontoadministrator kan pause hele kontoen.
Unngå å betale for forespørsler til agenter som ikke har anledning til å behandle dem. Langhelg på hytta eller sykdom? Da pauser man enkelt kontoen med ett klikk.
HVORFOR BYTT.NO?
Backlog - hjelp til selvhjelp
Hos Bytt.no anser vi anbud som ferskvare, og vi ønsker ikke å levere flere anbud enn du klarer å håndtere.
Backlog bestemmer ikke hvor mange forespørsler du kan motta hvert døgn, men den begrenser hvor mange forespørsler du kan ha liggende i “kø” som du enda ikke har begynt å arbeide på.

Hvis en av dine agenter blir syke eller glemmer å pause kontoen sin så sørger Backlog for at de ikke kommer tilbake til et titalls gamle og ubrukelige anbud.

Bra for lommeboka, og bra for brukeren.
Enkel digital administrering
Hos Bytt.no er det enkelt og effektivt å holde oversikt på de administrative aspektene med bedriftskontoen som fakturering og kontrakter.
Kontrakter mellom Bytt.no og din bedrift signeres og administreres helt digitalt i Anbudsportalen og vi gir dere full oversikt på løpende fakturagrunnlag i sanntid - helt ned på agent-nivå.
Tilgjengelig på alle flater
En arbeidshverdag er ikke det den en gang var, og derfor er Anbudsportalen optimalisert til å fungere på alle flater og enheter så lenge de har en nettleser.
Enten du jobber fra hytta på en iPad eller sitter på bussen med mobilen så fungerer Anbudsportalen optimalt. Det gir deg og dine ansatte fleksibilitet.
Anbudsportalen
0 kr/år
Anbudsportalen er gratis for alle bedrifter og er fullspekket med smarte løsninger som øker salget og effektiviserer driften din - få tilgang i dag!
Egen konto til din bedrift
Ubegrenset antall brukere
Dashboards og historikk
Selvbetjent filtrering
Selvbetjent start/stopp av konto
Priser
Tilgang til Anbudsportalen og alle verktøy og funksjoner som følger med er helt gratis for din bedrift og dine ansatte.
Ingen bindingstid
Ingen oppstartskostnader
Ingen skjulte kostnader
Pris pr. forespørsel
Pris pr. forespørsel avhenger av en rekke forskjellige faktorer som hvilken bransje du ønsker anbud fra, dine filtre m.m. Ta kontakt med oss for mer informasjon.
TILGJENGELIGE BRANSJER
Forsikring
Privat (B2C)
DETALJER
På Bytt.no finner man en av Norges største anbudstjenester til forsikring på markedet. Vi har siden 2012 formidlet flere hundre tusen anbud til store og små bedrifter.
FILTRERING
Sanntidsfiltrering
Ja
Kontoadministrator kan i sanntid og umiddelbart endre hvilke filtre som er aktive for denne kontoen uten å ta kontakt med Bytt.no.
Demografisk filtrering
Ja
Denne anbudstjenesten støtter demografisk filtrering på alder. Her kan man f.eks velge å kun motta forespørsler fra de som er mellom 25 og 55 år.
Geografisk filtrering
Ja
Denne anbudstjenesten støtter geografisk filtrering på postnummer. Her kan man f.eks velge å kun motta forespørsler på postnummer mellom 4500 og 4700. Det er mulig med flere demografiske filtre samtidig, f.eks mellom 4500-4700 eller 4800-4900.
Produktfiltrering
Ja
Denne anbudstjenesten støtter produktfiltrering på type forsikring. Her kan man f.eks velge at forespørslene man mottar inneholde boligforsikring, eller at man aldri skal motta en forespørsel hvis den inneholder dyreforsikring.
DELEGERING
Bruker kan maks få
3 tilbud
Denne anbudstjenesten delegerer et anbud til maksimalt 3 bedrifter. Det betyr at dersom din bedrift får anbudet så er du i konkurranse med maksimalt 2 andre bedrifter som representerer andre selskaper.
Bruker kan bestemme selskap
Ja
Denne anbudstjenesten tillater at brukeren selv kan velge hvilke selskaper de ønsker å motta tilbud fra, forutsatt at nok selskaper er tilgjengelig.
Bruker kan følge status
Ja
Denne anbudstjenesten tillater at brukeren kan følge oppdateringer på sine tilbud via "Min Side" på Bytt.no. Her vil brukeren se statusen på tilbudet som dine ansatte setter, og kontaktinformasjon til den ansvarlige vil bli tilgjengeliggjort.
DISTRIBUERING
E-post
Nei
Anbudsportalen sender ikke sensitiv informasjon over e-post. Derfor er informasjonen kun tilgjengelig når man er logget inn i Anbudsportalen. Vi sender en varsling på e-post når du blir delegert en ny forespørsel.
API
Etter avtale
Ta kontakt med oss for mer informasjon.
FAKTURERING
Periode
Månedlig
Månedlig etterskuddsvis fakturering.
Bedriftsforsikring
Bedrift (B2B)
DETALJER
På Bytt.no finner man en av Norges største anbudstjenester til bedriftsforsikring på markedet.
FILTRERING
Sanntidsfiltrering
Ja
Kontoadministrator kan i sanntid og umiddelbart endre hvilke filtre som er aktive for denne kontoen uten å ta kontakt med Bytt.no.
Demografisk filtrering
Nei
Denne anbudstjenesten støtter ikke demografisk filtrering, som f.eks alder eller kjønn.
Geografisk filtrering
Ja
Denne anbudstjenesten støtter geografisk filtrering på postnummer. Her kan man f.eks velge å kun motta forespørsler på postnummer mellom 4500 og 4700. Det er mulig med flere demografiske filtre samtidig, f.eks mellom 4500-4700 eller 4800-4900.
Produktfiltrering
Ja
Denne anbudstjenesten støtter produktfiltrering på type forsikring. Her kan man f.eks velge at forespørslene man mottar inneholde "Helse- og behandlingsforsikring"", eller at man aldri skal motta en forespørsel hvis den inneholder "Bygning og eiendom".
Bransjefiltrering
Ja
Denne anbudstjenesten støtter bransjefiltrering. Her kan man f.eks velge at man ønsker å motta forespørsler fra bransjen "Bygg og anlegg" eller at man aldri skal motta en forespørsel fra bransjen "Renholdstjenester".
Utvidet filtrering
Detaljer
Denne anbudstjenesten støtter utvidet filtrering:

Antall ansatte: Minimum og maksimum antall ansatte du ønsker at bedriften skal ha
Årlig omsetning: Minimum og maksimum årlig omsetning du ønsker at bedriften skal ha
Betalingsanmerkning: Hvorvidt du ønsker å motta forespørsler fra bedrifter som har aktive betalingsanmerkninger
DELEGERING
Bruker kan maks få
3 tilbud
Denne anbudstjenesten delegerer et anbud til maksimalt 3 selskaper. Det betyr at dersom din bedrift får anbudet så er du i konkurranse med maksimalt 2 andre bedrifter som representerer andre selskaper.
Bruker kan bestemme selskap
Ja
Denne anbudstjenesten tillater at brukeren selv kan velge hvilke selskaper de ønsker å motta tilbud fra, forutsatt at nok selskaper er tilgjengelig.
Bruker kan følge status
Ja
Denne anbudstjenesten tillater at brukeren kan følge oppdateringer på sine tilbud via "Min Side" på Bytt.no. Her vil brukeren se statusen på tilbudet som dine ansatte setter, og kontaktinformasjon til den ansvarlige vil bli tilgjengeliggjort.
DISTRIBUERING
E-post
Nei
Anbudsportalen sender ikke sensitiv informasjon over e-post. Derfor er informasjonen kun tilgjengelig når man er logget inn i Anbudsportalen. Vi sender en varsling på e-post når du blir delegert en ny forespørsel.
API
Etter avtale
Ta kontakt med oss for mer informasjon.
FAKTURERING
Periode
Månedlig
Månedlig etterskuddsvis fakturering.
Bredbånd
Privat (B2C)
Bedrift (B2B)
DETALJER
På Bytt.no finner man Norges største kommersielle sammenligningstjeneste for bredbånd. Vi dekker hele spekteret fra fiber, trådløst bredbånd, satellitt og kabel til privat, bedrift og borettslag.
FILTRERING
Sanntidsfiltrering
Ja
Kontoadministrator kan i sanntid og umiddelbart endre hvilke filtre som er aktive for denne kontoen uten å ta kontakt med Bytt.no.
Demografisk filtrering
Nei
Denne anbudstjenesten støtter ikke demografisk filtrering på alder.
Geografisk filtrering
Ja
Denne anbudstjenesten støtter geografisk filtrering på postnummer. Her kan man f.eks velge å kun motta forespørsler på postnummer mellom 4500 og 4700. Det er mulig med flere demografiske filtre samtidig, f.eks mellom 4500-4700 eller 4800-4900.
Produktfiltrering
Ja
Denne anbudstjenesten støtter produktfiltrering på type bredbånd. Her kan man f.eks velge at forespørslene man mottar inneholde trådløst bredbånd, eller at man aldri skal motta en forespørsel hvis den inneholder satellitt-bredbånd.
DELEGERING
Bruker kan maks få
3 tilbud
Denne anbudstjenesten delegerer et anbud til maksimalt 3 bedrifter. Det betyr at dersom din bedrift får anbudet så er du i konkurranse med maksimalt 2 andre bedrifter som representerer andre selskaper.
Bruker kan bestemme selskap
Ja
Denne anbudstjenesten tillater at brukeren selv kan velge hvilke selskaper de ønsker å motta tilbud fra, forutsatt at nok selskaper er tilgjengelig.
Bruker kan følge status
Ja
Denne anbudstjenesten tillater at brukeren kan følge oppdateringer på sine tilbud via "Min Side" på Bytt.no. Her vil brukeren se statusen på tilbudet som dine ansatte setter, og kontaktinformasjon til den ansvarlige vil bli tilgjengeliggjort.
DISTRIBUERING
E-post
Nei
Anbudsportalen sender ikke sensitiv informasjon over e-post. Derfor er informasjonen kun tilgjengelig når man er logget inn i Anbudsportalen. Vi sender en varsling på e-post når du blir delegert en ny forespørsel.
API
Ja
Ta kontakt med oss for mer informasjon.
FAKTURERING
Periode
Månedlig
Månedlig etterskuddsvis fakturering.
Boligalarm
Privat (B2C)
Bedrift (B2B)
DETALJER
På Bytt.no finner man en komplett sammenligningstjeneste for det norske boligalarmmarkedet.
FILTRERING
Sanntidsfiltrering
Ja
Kontoadministrator kan i sanntid og umiddelbart endre hvilke filtre som er aktive for denne kontoen uten å ta kontakt med Bytt.no.
Demografisk filtrering
Nei
Denne anbudstjenesten støtter ikke demografisk filtrering på alder.
Geografisk filtrering
Ja
Denne anbudstjenesten støtter geografisk filtrering på postnummer. Her kan man f.eks velge å kun motta forespørsler på postnummer mellom 4500 og 4700. Det er mulig med flere demografiske filtre samtidig, f.eks mellom 4500-4700 eller 4800-4900.
Produktfiltrering
Nei
Denne anbudstjenesten støtter ikke produktfiltrering.
DELEGERING
Bruker kan maks få
3 tilbud
Denne anbudstjenesten delegerer et anbud til maksimalt 3 bedrifter. Det betyr at dersom din bedrift får anbudet så er du i konkurranse med maksimalt 2 andre bedrifter som representerer andre selskaper.
Bruker kan bestemme selskap
Ja
Denne anbudstjenesten tillater at brukeren selv kan velge hvilke selskaper de ønsker å motta tilbud fra, forutsatt at nok selskaper er tilgjengelig.
Bruker kan følge status
Ja
Denne anbudstjenesten tillater at brukeren kan følge oppdateringer på sine tilbud via "Min Side" på Bytt.no. Her vil brukeren se statusen på tilbudet som dine ansatte setter, og kontaktinformasjon til den ansvarlige vil bli tilgjengeliggjort.
DISTRIBUERING
E-post
Nei
Anbudsportalen sender ikke sensitiv informasjon over e-post. Derfor er informasjonen kun tilgjengelig når man er logget inn i Anbudsportalen. Vi sender en varsling på e-post når du blir delegert en ny forespørsel.
API
Ja
Ta kontakt med oss for mer informasjon.
FAKTURERING
Periode
Månedlig
Månedlig etterskuddsvis fakturering.
MELD INTERESSE
Strøm
Privat (B2C)
Bedrift (B2B)
Mobilabonnement
Privat (B2C)
Bedrift (B2B)
Mobilt bredbånd
Privat (B2C)
Boliglån
Privat (B2C)
Billån
Privat (B2C)
Eiendomsmegler
Privat (B2C)
TV-pakker
Privat (B2C)
Bransjer
Anbudsportalen er i konstant utvikling og vil i løpet av 2022 bli tilgjengelig for nye bransjer.
Meld din interesse
Hvis du ikke finner din bransje i oversikten så kan vi desverre ikke levere anbud til deg (og din bransje) riktig enda. Ta kontakt med oss for å melde din interesse.
Finner du ikke det du leter etter?
Da er vi her for å hjelpe deg. Prøv et av disse valgene.
Få svar på det du lurer på
Her kommer du i kontakt med oss
Få tilgang til Anbudsportalen
Ofte stilte spørsmål
Hva koster tilgang til Anbudsportalen?
Det er helt gratis å få tilgang til Anbudsportalen. Bytt.no tar kun betalt for anbud man selv har valgt å motta, basert på egne preferanser (filtre).

Du velger selv hvor mange anbud du ønsker å motta (mengdestyring), og du kan når som helst sette systemet på pause, og du kan gjenoppta når du selv ønsker det.
Hva koster det pr. anbud?
Prisen pr. anbud avhenger av bransjen du jobber i, og hvilke filtre kontoen din har aktivert. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat rundt priser og filtrering.
Hvem kan få tilgang til Anbudsportalen?
Både selskapene selv, og representanter for selskapene på Bytt.no kan få tilgang til Anbudsportalen så fremt bransjen er tilgjengelig.

Salgskontorer, agenturer, franchise, representanter og underkontorer kan få tilgang, så fremt man er et registrert aksjeselskap med tillatelse til å representere og formidle selskapets produkter og tjenester.
Kan flere salgskontorer representere samme selskap?
Ja. Dersom flere salgskontorer ønsker å representere samme selskap vil våre systemer automatisk håndtere dette, og vi vil fordele anbudsforespørslene rettferdig.

Anbud blir KUN sendt til én representant for ett selskap, og man vil aldri havne i konkurranse mot andre representanter for samme selskap.
Tilbyr dere winback-forespørsler?
Dette er noe vi tilbyr. Ta kontakt for mer informasjon.
Få tilgang til Anbudsportalen
Fyll ut kontaktskjemaet for å få tilgang til Anbudsportalen eller ønsker å melde interesse for fremtidige anbudstjenester.

Vi tar kontakt med deg innen kort tid og gir gjerne en gratis og uforpliktende demonstrasjon.


Bruk dette skjemaet dersom
Du ønsker å motta anbud fra Bytt.no
Du ønsker mer informasjon om Anbudsportalen
Du ønsker å melde interesse for nye tjenester
For andre forespørsler kontakt oss her.