Bytt.no leverer bransjens beste anbud og gir deg full kontroll på hele salgsprosessen
Vi har siden 2012 formidlet flere hundre tusen anbud til store og små bedrifter. Les mer om våre anbudstjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med å øke salget!
Våre anbudstjenester
Bytt.no tilbyr et bredt spekter av anbudsforespørsler din bedrift kan kjøpe. Alle anbud kjøpt av oss blir levert direkte til din konto i Anbudsportalen og kan også formidles via API. Anbudsportalen er i konstant utvikling og vil i løpet av 2023 bli tilgjengelig for en rekke nye bransjer.

Finn anbud du vil kjøpe og få tilgang allerede i dag!
Tjeneste
*Volum/mnd:
Filtrering
Maks konkurrenter
Kjøp anbud
Forsikring
Forsikring privat
3 000 - 5 000
2
Forsikring bedrift
50 - 200
2
Forsikring borettslag
50 - 200
2
Bredbånd
Bredbånd privat
2 000 - 4 000
2
Bredbånd bedrift
50 - 200
2
Bredbånd borettslag
50 - 200
2
TV-pakker
TV-pakker privat
200 - 500
2
TV-pakker bedrift
-
2
TV-pakker borettslag
-
2
Mobiltelefoni
Mobilabonnement privat
500 - 2 000
2
Mobilabonnement bedrift
50 - 200
2
Mobilt bredbånd
50 - 200
2
Strøm
Strøm bedrift
25 - 100
2
Strøm borettslag
25 - 100
2
Strøm privat
-
2
Strømrådgivning
-
0
Lån & finansiering
Boliglån
-
2
Eiendomsmegling
Boligsalg
100 - 400
2
Verdivurdering
100 - 400
2
Boligalarm
Boligalarm
50 - 200
2
Alarm bedrift
10 - 100
2
Alarm borettslag
20 - 100
2
Varmepumpe
Varmepumpe
100 - 400
2
Varmepumpe service
100 - 400
2
Varmepumpe bedrift
-
2
Varmepumpe borettslag
-
2
Anbudsportalen
For å kjøpe anbud av Bytt.no så trenger du en gratis konto til vårt selvbetjente anbudssystem: Anbudsportalen. Dette er en løsning vi tilbyr for å la dere fokusere på det dere er best på: Selge.

I Anbudsportalen kan dere motta anbud fra Bytt.no's mange anbudstjenester. Vi gir dere full kontroll og dere administrerer selv brukere, filtrering, stopp/start og mye mer. Nysgjerrig? Les videre og få tilgang allerede i dag!
SLIK FUNGERER ANBUDSPORTALEN

1: VELG TJENESTE

Brukeren på Bytt.no velger hvilken tjeneste de ønsker å motta tilbud på.

2: FYLL UT SKJEMA

Brukeren fyller ut skjema med hva de ønsker tilbud på og tilhørende kontaktinformasjon.

3: NY FORESPØRSEL

Forespørselen blir tilgjengeliggjort i Anbudsportalen til deg og dine brukere, og dere følger opp videre.

Funksjoner
Anbudsportalen er fullspekket med kraftige funksjoner som gir deg og dine ansatte oversikt, effektivitet og produktivitet.
Anbudsportalen gir deg full kontroll på alle dine ansatte og hele salgsprossen med komplett oversikt og kraftige verktøy som er enkle i bruk.
Hver ansatt får sitt eget dashboard
Personlig statistikk som salg, utestående m.m.
Full kontroll på hele salgsprosessen
DASHBOARD
Min Oversikt
Min Oversikt er hjertet i Anbudsportalen og gir hver selger full kontroll over sine forespørsler. I et intuitivt “drag & drop” kanban-grensesnitt arbeider man seg målrettet gjennom nye og eksisterende forespørsler, endrer statuser og lukker salg.
Hver selger får sin egen konto i Anbudsportalen med sine egne forespørsler, statistikk og oversikt. Dette er en optimal løsning da hver selger kan jobbe i sitt eget tempo.
Hver ansatt får sin egen konto med eget dashboard
Personlig statistikk som salg, utestående m.m.
Full kontroll på hele salgsprosessen
FULL KONTROLL
Min Historikk
Alle dine forespørsler samlet på ett sted. Med Min Historikk får dine selgere full historikk på hver eneste forespørsel med nåværende status.
Glem uoversiktelige innbokser og forespørsler spredd rundt i papirform. Anbudsportalen gir deg full oversikt på ett sted.
Alle forespørsler samlet på ett sted
Få statistikk på effektiviteten din
Hent frem forespørsler som trenger behandling
TIL TEAM- OG SALGSLEDERE
Dashboards
Daglig leder og/eller teamleadere kan i sanntid se når et salg blir registrert og har til enhver tid overordnet oversikt på hele kontoen ned til den enkelte selger.
Man kan også gå tilbake i tid og se hva hver selger har solgt for, hvor mange forespørsler de har utestående eller hvor mange og hvilke forespørsler de enda har i arbeid.
Fullstendig oversikt på én side
Se status for hver selger i sanntid - og historisk
Oppdag trender og ta grep
TIL TEAM- OG SALGSLEDERE
Kraftige kontrollpanel
Det er du som bestemmer over din konto. Anbudsportalen er lagt opp til å være mest mulig effektiv og derfor gir vi deg alle verktøy for å kunne administrere alt på egenhånd.
Som kontoadministrator kan du bl.a.
Invitere nye og administrer eksisterende agenter
Pause hele kontoen for å stoppe nye forespørsler
Begrens hvor mange forespørsler hver agent kan få hvert døgn
Begrens hvor mange forespørsler hele kontoen kan få hvert døgn
TIL TEAM- OG SALGSLEDERE
Fleksibel filtrering
Daglig leder og/eller teamleadere kan i sanntid endre hvilke forespørsler agentene skal motta ved å inkludere eller eksludere demografiske og produktspesifikke forespørsler.
Enten du ikke kan eller ikke vil motta spesielle type forespørsler så gir vi deg muligheten til å filtrere alle forespørsler og utføre endringer i sanntid. Vi gir deg full kontroll!
Full kontroll - du bestemmer hva dere skal motta
Demografisk filtrering (alder, bosted m.m.)
Produkt- og tjenestefiltrering
Hvorfor Bytt.no?
Det er mange grunner til å velge våre anbudstjenester. Enestående kvalitet kombinert med kraftige verktøy som forenkler og effektiviserer driften din er bare noe av det vi kan tilby deg og din bedrift.

Vi tilbyr også en skreddersydd kundeopplevelse til våre brukere som øker tilslaget ditt
FOR BEDRIFTER
Anbudsportalen
FOR PRIVATPERSONER
Min Side
Når en privatperson har fullført anbudsprosessen sendes de til “Min Side” hvor de kan følge med på status og oppdateringer rundt forespørselen sin. Her finner de også kontaktinformasjon til agentene som behandler forespørselen som sikrer god informasjonsflyt og høyt tilslag. Bra for din bedrift - bra for brukeren.
HVORFOR BYTT.NO?
Aktivt og informert valg
Hos Bytt.no lar vi brukeren bestemme selv hvem de vil ha tilbud fra dersom det finnes nok tilbydere. Det betyr at du alltid prater med noen som vil prate med deg.
På enkelte anbudstjenester kan brukeren også se hvor godt et selskap er omtalt når de skal velge hvem de vil motta tilbud fra.
HVORFOR BYTT.NO?
Start og stopp umiddelbart
Hos Bytt.no gir vi dere full kontroll til å stoppe og motta forespørsler umiddelbart. Hver individuelle agent kan pause sin egen konto for å motta forespørsler og/eller kontoadministrator kan pause hele kontoen.
Unngå å betale for forespørsler til agenter som ikke har anledning til å behandle dem. Langhelg på hytta eller sykdom? Da pauser man enkelt kontoen med ett klikk.
HVORFOR BYTT.NO?
Backlog - hjelp til selvhjelp
Hos Bytt.no anser vi anbud som ferskvare, og vi ønsker ikke å levere flere anbud enn du klarer å håndtere.
Backlog bestemmer ikke hvor mange forespørsler du kan motta hvert døgn, men den begrenser hvor mange forespørsler du kan ha liggende i “kø” som du enda ikke har begynt å arbeide på.

Hvis en av dine agenter blir syke eller glemmer å pause kontoen sin så sørger Backlog for at de ikke kommer tilbake til et titalls gamle og ubrukelige anbud.

Bra for lommeboka, og bra for brukeren.
Enkel digital administrering
Hos Bytt.no er det enkelt og effektivt å holde oversikt på de administrative aspektene med bedriftskontoen som fakturering og kontrakter.
Kontrakter mellom Bytt.no og din bedrift signeres og administreres helt digitalt i Anbudsportalen og vi gir dere full oversikt på løpende fakturagrunnlag i sanntid - helt ned på agent-nivå.
Tilgjengelig på alle flater
En arbeidshverdag er ikke det den en gang var, og derfor er Anbudsportalen optimalisert til å fungere på alle flater og enheter så lenge de har en nettleser.
Enten du jobber fra hytta på en iPad eller sitter på bussen med mobilen så fungerer Anbudsportalen optimalt. Det gir deg og dine ansatte fleksibilitet.
Anbudsportalen
0 kr/år
Anbudsportalen er gratis for alle bedrifter og er fullspekket med smarte løsninger som øker salget og effektiviserer driften din - få tilgang i dag!
Egen konto til din bedrift
Ubegrenset antall brukere
Dashboards og historikk
Selvbetjent filtrering
Selvbetjent start/stopp av konto
Priser
Tilgang til Anbudsportalen og alle verktøy og funksjoner som følger med er helt gratis for din bedrift og dine ansatte.
Ingen bindingstid
Ingen oppstartskostnader
Ingen skjulte kostnader
Pris pr. forespørsel
Pris pr. forespørsel avhenger av en rekke forskjellige faktorer som hvilken bransje du ønsker anbud fra, dine filtre m.m. Ta kontakt med oss for mer informasjon.
Finner du ikke det du leter etter?
Da er vi her for å hjelpe deg. Prøv et av disse valgene.
Få svar på det du lurer på
Her kommer du i kontakt med oss
Få tilgang til Anbudsportalen
Ofte stilte spørsmål
Hva koster tilgang til Anbudsportalen?
Det er helt gratis å få tilgang til Anbudsportalen. Bytt.no tar kun betalt for anbud man selv har valgt å motta, basert på egne preferanser (filtre).

Du velger selv hvor mange anbud du ønsker å motta (mengdestyring), og du kan når som helst sette systemet på pause, og du kan gjenoppta når du selv ønsker det.
Hva koster det pr. anbud?
Prisen pr. anbud avhenger av bransjen du jobber i, og hvilke filtre kontoen din har aktivert. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat rundt priser og filtrering.
Hvem kan få tilgang til Anbudsportalen?
Både selskapene selv, og representanter for selskapene på Bytt.no kan få tilgang til Anbudsportalen så fremt bransjen er tilgjengelig.

Salgskontorer, agenturer, franchise, representanter og underkontorer kan få tilgang, så fremt man er et registrert aksjeselskap med tillatelse til å representere og formidle selskapets produkter og tjenester.
Kan flere salgskontorer representere samme selskap?
Ja. Dersom flere salgskontorer ønsker å representere samme selskap vil våre systemer automatisk håndtere dette, og vi vil fordele anbudsforespørslene rettferdig.

Anbud blir KUN sendt til én representant for ett selskap, og man vil aldri havne i konkurranse mot andre representanter for samme selskap.
Tilbyr dere winback-forespørsler?
Dette er noe vi tilbyr. Ta kontakt for mer informasjon.
Få tilgang til Anbudsportalen
Fyll ut kontaktskjemaet for å få tilgang til Anbudsportalen eller ønsker å melde interesse for fremtidige anbudstjenester.

Vi tar kontakt med deg innen kort tid og gir gjerne en gratis og uforpliktende demonstrasjon.


Bruk dette skjemaet dersom
Du ønsker å motta anbud fra Bytt.no
Du ønsker mer informasjon om Anbudsportalen
Du ønsker å melde interesse for nye tjenester
For andre forespørsler kontakt oss her.