BETA
Ta kontroll over ditt digitale omdømme med vår omtaleplattform
Vis alle hvor god du er! Daglig hjelper Bytt.no tusenvis av mennesker med å oppdage eller bytte til gode bedrifter - sørg for at de bytter til din!
1M+ besøkende
Bytt.no’s besøkende er i kjøp- og byttemodus og leter aktivt etter bedre avtaler og selskaper
25 000+ omtaler
Norges største og eneste omtaletjeneste for tjenester og produkter innen personlig økonomi
500+ virksomheter
Med mer enn 500 virksomheter og tjenester på Bytt.no dekker vi hele spekteret innen personlig økonomi
Bransjens beste verifiseringsprosess og smarte løsninger gjør det enkelt å jobbe med Bytt.no
Påkrevd SMS-verifikasjon
Vi tar kvalitet på alvor og krever derfor SMS-verifisering når en bruker skriver en omtale for å sikre at det er en ekte person bak omtalen. Les mer om vår kvalitetssikring
Datakvalitet som gir innsikt
Der andre omtaletjenester kun krever en enkel rangering fra 1 til 5 dykker Bytt.no dypere i datagrunnlaget og innhenter en rekke tileggspørsmål om f.eks kundeservice, kundetilfrendshet, NPS og mye mer
Omtaler er ferskvare
Virksomheter endrer seg over tid, og det gjenspeiles i omtalene. Hver omtale har en levetid, og nyere omtaler vektes tyngre enn gamle. Det skal derfor ikke så mye til for å snu seg rundt.
Inviter kundene dine
Potensielle nye kunder undersøker virksomheten din før de bestemmer seg for å bli kunde. Ta kontroll og gi de et godt forsteinntrykk ved å la dine eksisterende kunder fortelle andre hva de mener om deg. På Bytt.no kan du innhente ubegrenset med omtaler til din virksomhet!

Start i dag med å innhente omtaler, det er gratis!
Kommuniser med kundene dine
En sak har alltid to sider. Vi tilbyr muligheten til å starte en dialog med kunder som har skrevet en omtale, fornøyd eller misfornøyd. Det koster mer å skaffe nye kunder fremfor å beholde de du har, og vi gir deg verktøyene til å holde på kundene dine!

Start en dialog med kundene dine, det er gratis!
Konverter nye kunder
Vi tilbyr widgets til nettsiden din som viser potensielle nye kunder hvor god du er. Fremvis et ekte og ærlig bilde av hva andre kunder synes om din bedrift og dine tjenester.

Vis alle hvor god du er, våre widgets er helt gratis!
Rettferdig, ærlig og gjennomsiktig
Derfor er vår omtaleplattform gratis
Bytt.no mener at kommersielle omtaletjenester er urettferdig både for virksomhet og forbruker: Virksomhetene blir tvunget til å betale store summer for å håndtere omtaler på nett og ivareta bedriftens omdømme, noe som i gjengjeld kan gjøre forbrukere usikre på om dette faktisk er en god bedrift eller om dette er kjøpt og betalt. Derfor er våre tre basisfunksjoner (inviter, kommuniser og konverter) gratis for alle bedrifter, uansett størrelse!
Kom i gang med Bytt.no's omtaleplattform i dag!